Известната с увлечението си по модата и винаги стилна визия Маргарита

...
Известната с увлечението си по модата и винаги стилна визия Маргарита
Коментари Харесай

Маргарита Михнева с аксесоар за коса за 1000 лева

Известната с увлечението си по модата и постоянно стилна визия Маргарита Михнева се появи на светско събитие в столицата с шнола за коса на стойност близо 1000 лв.. Острието на родната публицистика почете премиера на книга, а визията, която бе подбрала за мероприятието, бе като свалена от стилните сцени в Милано и Париж.

Всички посетители се впечатлили най-много от скъпите аксесоари по нея.

От фотосите от събитието се вижда по какъв начин Михнева е прибрала с на пръв взор елементарна шнола косата си в нехаен кок, само че в действителност щипката е дело на ултраскъпата дизайнерска марка Гучи. По аксеосаара за коса на няколко места внимателно е написано името на стилната къща, а сега въпросните шноли са измежду най-актуалните трендове в света на модата.

Шикозното " украшение “, струващо към 1000 лв., 71-годишната Михнева бе комбинирала с различен безценен аксесоар, а точно слънчеви очила на влиятелната френска марка Шанел. Най-скъпото нещо в тоалета на проверяващата журналистка обаче е синьото палто, с което в последно време е забелязвана да обикаля из столичните улици. Връхната дреха е от натурален косъм от визон и може да коства и 5-цифрена сума.

В същото време Михнева нееднократно е казвала, че взема унизително ниска пенсия. Тя бе пенсионирана след 42-годишен компактен трудов стаж със 191 лв.. Към днешна дата сумата била повишена до минималната, напомня " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР